onsdag 31. oktober 2012

Kjempefin giveaway!

Tearsandkisses.femelle.no har en kjempefin giveaway gående! Masse fint med i den goodiebagen :-) Anbefaler dere alle å stikke innom å ta en titt på alt det nydelige dere kan vinne :-)

mandag 29. oktober 2012

Torskeceviche

Ok, nå skal jeg prøve meg på noe.. å lage Torskeceviche! Mamma kommer snart innom en tur, å jeg tenkte å lage det til henne som en liten besøkssnck ;-) Nå står torsken i microen, og jeg er ganske spent må jeg si. Oppskriften er ganske enkel, så det må vel gå fint.
Ingredienser et par torskefileter (skinn- og beinfri) saften av to lime eller sitroner en liten neve basilikum (finstrimlet) et par sjalottløk (finhakket) olivenolje (extra virgin) salt & pepper Å «koke» fisk i sitrussaft er en gammel teknikk som etter sigende stammer fra Bolivia. Fisken får samme konsistens som om den ble kokt, uten at den gjennomgår noen form for varmebehandling. Denne oppskriften kan benyttes med stort sett alle fisketyper, men som eksempel har vi valgt torsk. Dette er en utmerket forrett eller raffinert snacks mens dere nyter hvitvin eller annen lett drikke. Skjær torsken i tynne skiver eller i terninger og ha dette over i en bolle. Press lime eller sitron (eller begge deler) over fisken. Bland godt slik at alle fiskens sider får saft over seg. La torsken stå i kjøleskap i en halvtime – gjerne mer. Når fisken har fått en «kokt» konsistens, siler du vekk væsken og blander inn basilikum og løk. Smak til med salt og pepper. Drypp noen dråper god olivenolje over og server som fingermat, gjerne med tannpirkere.

Greengate Dora White

Jeg skulle jo aldri begynne å samle på servise. Aldri. Måtte jo være det kjedeligste man kunne få i gaver og slikt hele tiden.. Men nå har jeg blitt samler selv nemlig! Jeg fant ut at jeg måtte jo vokse opp en gang jeg også.. Å samle på serviser, det er virkelig voksent spør du meg! Men nå har det seg sånn at jeg ikke er så veldig voksen allikevel da. For jeg samler på noe jeg liker å kalle et egoistisk servise. Det er blant annet ikke middagstallerkener med, så de kan vel ikke brukes så mye. Derfor trøster jeg meg med at jeg fortsatt har ungdommen i meg, siden serviset mitt egentlig er sånn mest til pynt ;-) Ja det blir jo det, når det er så sjeldne man kan bruke det! ;) Nå har jeg bare 2 tallerkener og 2 lattekopper enda da. MEN flere skal det bli! Jeg har begynt å samle på Dora White, fra GreenGate. Det er jo til å dø for, så utrolig nydelig...
Å ja, jeg ønsker det faktisk til jul ;) Skal begynne å samle på ett annet servise fra Greengate også, som har litt mer utvalg, men har ikke helt bestemt meg for hvilket ett enda.. :-)

lørdag 27. oktober 2012

Viaplay

Har dere Viaplay ? Vi hadde det, men vi avsluttet det, pga vi aldri fikk brukt det. + at når vi hadde det, så kom vi oss aldri til sengs :p Var jo så utrolig mye spennende å se innpå der! Kjempekjekt om du ikke alltid får fulgt med på seriene dine. Her kan du se ubegrenset med film, serier og sport, for en liten sum i måneden. Her er det også slik at du kan velge forskjellige pakker, for hvem gidder vel betale for noe man ikke ser på ?
Det finnes 3 forskjellige pakker: 1. TV. Alle dine favorittserier for bare 49,- i måneden. 2. Tv og film. Se alle serier og velg blant mange filmer for bare 79,- i måneneden. 3. Tv, film og sport. Den ultimate pakka for tv-slaver og sportavhengige! TV, film og de beste sportsrettighetene inkl Champions League, F1, Golf m.m. Dette for bare 199,- i måneden. Pakke 1 og 2 får du nå prøve får 0,- den første måneden! Vurderer å skaffe det igjen egentlig, det er så greit å slippe å være avhengig av tv´n til faste tider.. :) http://tonjela.blogspot.no/2012/10/viaplay.html

onsdag 24. oktober 2012

vintersko..

Da har tiden kommet ja.. Alt for tidlig!!! Det sies at det skal komme masse masse snø de neste dagene her i Trøndelag.. Så begynte jeg å tenke.. Hmmm... ehm, hvilke sko skal jeg da ha på meg ?! Jeg har ikke vintersko! Da bar det rett inn på heppo.no, for å sjekke ståa der, og om de kanksje kan ha noen gode sko å selge meg.. Jovisst, på heppo er det jo kjempeutvalg!! Så nå er det vel bare for meg å klikke dem hjem da, å få prøvd de!! Elsker heppo, det er så genialt at de har gratis frakt og retur, da kan man jo bestille hjem alle de skoene man har lyst på! Så kan man bruke tiden hjemme til å prøve å finne ut hvilke man liker best, så bare sende tilbake de man ikke vil ha. Superenkelt!! :-) De har også et utrolig utvalg, som du ikke finner noe annet sted! Jeg kan ihvertfall garantere deg, at her finner du drømmeskoene :D Det gjør ihvertfall jeg, hver eneste gang jeg vil ha, eller trenger nye sko :-) Nå er det jo forresten ta 3, betal for 2 også, så kanskje et julegavetips ? :D
http://tonjela.blogspot.no/2012/10/vintersko.html

vinn en Holmegaard Hurricane lykt

tirsdag 23. oktober 2012

Give-away hos har en drøm

Vinn et valgfritt nummerskilt

DENNE fine bloggen kan du vinne et valgfritt nummerskilt fra Ramsign!
Klikk deg inn du også, for å være med i konkurransen :D

Giveaway hos krusmynte

Hos Krusmynte er det nå en kjempefin giveaway, hvor man kan vinne dette!
Så morsomt med så mye forskjellig :D Jeg har ihvertfall kjempelyst til å vinne dette :-)