tirsdag 3. april 2012

Formsterk svinebiff

I går kjøpte jeg inn og diska opp med en formsterk vinebiff. Var veldig skeptisk på mange av ingrediensene, men faktisk så var det ganske godt.


Ingredienser

300 g ytrefilet av svin , i skiver (vi kjøpte strimlet svinekjøtt, siden vi ikke fant noe annet.)
1 ss rapsolje til steking
1 ss tapaskrydder (dette fant vi ikke.)

½ stk grønn squash , i terninger
½ stk gul paprika , i terninger
½ stk aubergine , i terninger
1 ss rapsolje til steking
½ boks salsa

Slik gjør du

1. Stek grønnsakene i en kasserolle til de er myke. Ha dem over i ildfast form og hell over salsa.

2. Brun biffene raskt på sterk varme. Ha på krydder og legg dem over grønnsakene i formen.

3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter. (så krydra vi med allroundkrydder etterpå.)

Server med grovt brød.

Vi spiste utrolig nok alt sammen! Er ingen storfan av Squash og aubergine, men kjente heldigvis ikke smaken så godt pga salsaen. Salsaen er nok en meget viktig ingrediens, det var med på å sette mye smak.

Ingen kommentarer: