tirsdag 6. desember 2011

Julegavetips 2 og julekalender

Blush.no er det maange fine julegaver å velge mellom!
De selger så klart mange fine gavepakninger nå som det nærmer seg jul. Det er jo veldig fint å gi i gave. En gave som de fleste har bruk for.

Blush har for tiden også en julekalender gående, der det er hele 10 vinnere hver dag! Masse fine premier :-) Bare å melde seg på!

Få den perfekte hårføningen med TIGI Catwalk Sleek Mystique Blow Out Balm, en stylingkrem som gir håret definisjon og beskytter det mot varme.

Få glansfullt og flott hår med TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-Energize Shampoo. Den tilfører næringsstoffer, fuktighet og revitaliserer tørt og livløst hår.

Denne gjør tre ting på én gang: Gir økt volum, pleier håret og løser floker. Du får hår som en superstjerne med TIGI Bed Head Superstar Volumizing Leave-In-Conditioner!Håret blir glansfullt og fyldigere med produktene i Superstar-serien.

Det er lett å spille kostbar med TIGI Bed Head Hard to Get Texturising Paste. Den er matt, har godt hold og kan brukes til superstilige frisyrer.TIGI Bed Head Hard to Get Texturising Paste gir håret definisjon og tekstur.

Ingen kommentarer: